Hej hej!

Oj va många dagar ja hade glömt att skriva om nu haha. Inte hänt så mycket endå : )
Helgen har väl vart bra. I fredags var jag uppe hos min far och höll mina syskon sällskap medans far var på krävtskiva och deras mor i stockholm.
Kollade på film me syster. De va mysigt :) Sen vid 1 tiden så åkte jag och Hanna och hämta pappa uppe i gif stugan, så blev en ganska sen fredag kväll för att sedan gå upp och jobba kvart i 9 på lörda morgonen. De var ganska segt faktiskt.. inte så kul och jobba heller, men de gick :)
Sen åkte ja hem till far igen och käka grillat.. gott ! Sen efter ett tag så tog jag mej hemmåt och börja göra iordning mej och efter ett tag så kom Helena :) Börja dricka vin och tjöta.. hihi...
Efter ett tag så kom Martin, Johan och Johan.. och inte långt efter så kom även Peter !  Och lite senare titta även en nykter Martin från jobbet in oxå =) Lyssna på musik, drack och tjöta så de var trevligt. Sen tog vi en taxi in till stan, skulle gått till grand men dom ville ej släppa in mej och Helena bara för de var 25.. så fick bli en sväng till tonic och sen vimmel en sväng men de funka la de me :)  Sen tog vi en taxi hem till mej igen. . efterfesten sluta väl kanske inte så jätte lyckat utan i ett stor bråk mellan mej och Peter. . strunt saker egentligen, men orkar verkligen inte bry mej längre.. lika bra.. endel vänner kan verkligen gå en på nerverna ibland. . men men ..
Idag har de vart en riktigt seg dag.. vakna inte förrän kl 3 haha. Men somna nog inte förrän vid 6-7 i morse hehe.
Gjorde lite käk och duscha åså... sen blev jag uppbjuden till Kennys nya lägenhet för att kolla en film, och så långt orkade jag faktiskt ta mej :) Så de va trevligt. . Kul för han att ha eget nu :)
Nu har ja legat och kollat idolavsnittet ifrån torsdags. . och ska väl gå och börsta tänderna och krypa ner i sängen.. börjar ju tidigt imon.. får la se hur de går med att somna nu.. så jobbigt när man sover länge på söndagar och måste komma i säng i tid sen.. mhm.. jaja :)
God natt !


.


Kommentarer
Hanna :) säger:

tack för en jätte mysig kväll Frida :)

2009-09-16 | 20:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback