Dryga söndag !!

Och så var vi tillbaka på en såndär dryg söndag som egentligen bara har en bra sak i sej. Man kan få vara hur lat man vill och inte göra något alls utan att känna sej dum.. man får vara lat på en söndag !! :) Speciellt om man vart ute på partaj kvällen innan =) Då är det godkänt!

Kvällen var väl både okej och inte okej igår.. börja bra men sluta åt helvete, börjar bli en vana att skriva som vanligt..mhm...
Iaf så satt vi ett par stycken i parken till att börja med, men de va ganska kallt och sen alla dessa jävla knott å mygg.. usch, borde inte dom va döda nu ?! Aaa så vi drog alla upp till dizzy ist..men gick efter ett tag över till mattias ist, ja han sandra å cilla.. Tjöta å drack vin. Och sen vet jag inte riktigt vad som hände, men att ett telefonsamtal kunde störra människor så mycket de visste jag inte.. man kanske borde lämna telefonen hemma i fortsättningen eller inte ha någon alls kanske ..
Men men åkte iaf ner till stan efter ett tag .. vi skulle till harrys. men så blev de ej för mej iaf. Bara för man råkar gå ett par meter bort och ta ännu ett samtal fast med en annan människa, värkar igen störra vissa människor som då tycker det är helt okej att lämna mej själv i kvar i stan utanför krogen. men så kan de gå, fuck you bitches i don´t care ! Hade iaf en snäll vän kvar i stan som kom och möte mej och det var Johan som torka mina tårar och fick mej att få till ett leende igen iaf.  Gick ner till tellus för att han skulle få lite mat och sen en taxi hemmåt till mej. Så jaa så såg väl min lördag ut. .
Men men ibland så undrar jag varför jag ska vara så svag på något sätt, ta åt mej av allt folk säger och gör mot mej.. varför inte bara sluta att bry sej helt . . lämnar folk en så varför stå och sura för de? Det finns väl bättre folk att fortsätta kvällen med då.. Hoppas iaf att  det var fruktansvärt tråkigt inne på krogen, för det kan ju inte vart lika kul som det skulle vart om jag var med ! Ohh nej inte en chans ! ha ha ha ha ! ! Jag hånar era flin med ett ännu större flin tillbaka !  Ibland får man vara både fjorton, töntig, mesig, tyken, dåligt, ja nämn de bara. Jag bryr mej faktiskt inte om det, ta mej för den jag är, passar de inte så okej. jag ändrar då inte på mej.  Nog att alkohol förändrar människor.. de kan ja vara ärlig och säga men jag kan fortfarande stå på samma sida när jag är nykter. Jag är inte människan med bästa attetyden och jag gör inte alltid rätt, men de är inget jag har sagt att jag har heller så det kommer ju inte direkt som en överraskning.  Om de gör de, så suprise here is Fritte och du kan inget annat än att älska henne eller hata henne ! :) Gör va du vill !

 

Söndagen har iaf segat sej framåt  ett ganska lugnt tempo.. Legat mest i soffan me täcke och kudde och kollat på oc. Framåt kvällen börja ja dock bli väldigt hungrig.. Jag gick så bort till ica och handa lite mat, de var en seg och jobbigt promenad, men ändå skönt att komma ut lite =) Blev kyckling ikväll iaf.. mm gott ! Och lite nötter hoho.
Nu har kl redan blivit 12.. om 12 timmar sitter jag på jobbet.. usch, tråkiga tanke!
Jobbar kväll denna veckan vilket jag inte alls har någon lust med.. blää.. men men.. 12-20. sen blir det träning. Kvälls träning är alltid skönt innan det blir hem och slöa i sängen :D hihi
Nej nu ska jag avrunda min helg novell här. Sov gott världen !


God natt.



.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback