I knöööw !

Jag vet, jag är en dålig bloggare nu.. såg att de va en vecka sen sist jag va här inne och skrev, de va kasst :S
Har dock inte hänt så mycket... Nu ere ny veckan, imon är de typ mitten av veckan, iaf arbetsveckan.. sköönt!!
Är ledig hela denna helgen, ska bli riktigt gott :D Vet dock inte vad jag ska göra, funderar på en lugn och go helg,, får la se  =)
Igår va jag hemma hos min vän Sajmon och kolla film åså =) Kul å ses, blir ju inte så ofta.. i morse när jag skulle åka hem fick ja skrapa rutorna som en idiot, satt ju fast som klister på rutan. de va jobbigt. sen va ja helt 100 på att ja skulle träffa på en älg eller något på vägen å köra på.. haha, men va ju mest bilar ute på vägarna så ingen älg !;)
Träning blev de idag, tog 1 mil på crosstrainern, tog 1 timma och 10 min. duktigt tycker jag :D  Riktigt gött var de!
Sen till maxi å handla lite och sen hem å duscha åså. Sen gjorde jag ungspannkaka, aldrig gjort förut, men de blev gott som tur va:D  Och de åt jag framför tv;en som min far äntligen var här och fixa idag :D jäääj ! Dock har jag ju bara gratis kanalerna, 1 , 2, 4 å 6.. men de får duga =) Har jag klarat mej utan tv i typ ett halv år så klrar jag nog mej på dom kanalerna :D Nu kan jag se på Idol på fredag på tven ist för datorn :D jäääj !!
Nu ska jag nog kolla på dagens avsnitt av desperate housewives på datorn ! =) Sen blir de sova så man orkar me jobb och träning imon :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback