Tack gud!


Tack gud som för en gång skull lyssnade på min bön och tog bort min huvudvärk som har suttit i sen i måndags kväll då de va gris sputs dagen !! Nu hör jag mina tankar igen utan detta eviga dunk dunk!! :)
Idag har pan vart här och satt upp min spegel å lite annat i lägenheten, kanon blev de ! =) Va ju bra att få det i ordning innan han flyttar in ! :)
Johanna va här en sväng oxå så vi tre käka tacopaj som ja hade gjort, alltid lika gott :)
Sen kom Helena förbi och lämna smörgås tårta och vanlig tårta som vi ska ha på jobbet imon, lika bra att ja tar dom som börjar senast så slipper dom så och bli äckliga på jobbet ! :) Jätte fin norge tårta hade vi fått, vi beställt ifrån maxi ! :) Så båda såg riktigt goda ut iaf ;P Har vart duktigt och inte vart och nallat på någon av dom ;) haha. Magen va ändå så full me tacopaj! ;D men hade ju vart ganska kul om ja hade kommit me dom imon å de fattades en liten kant :D haha.

Köpte ett par svarta jeans legging idag som ja älskar.. cubus hade 30% på alla kläder idag. så perfa juh ! Blev även på typ klänningar oxå... å hitta ett par stövlar som ja kan ha nu när de börjar bli kallare och två stickade tröjor på gina som de va rea på :) Tjocka goa polotröjar som e goa att ha nu till vintern, slipper ja frysa i norge !=)
De som fattas nu är väl stövlar och regn kläder, kan ju va jäkligt bra att ha om de e så att ja börjar på dagis där.. mhm.. hoppas vi hinner våran resa till ullared som vi hade tänkt göra .. får se hur planerna ser ut, tycker dom ändras hela tiden.. börjar bli lite halv stressigt nu iaf ! :)  men men får väl prata mer om de på jobbet imon :P
Näst sista dagen på transcom imon iaf.. söndag blir den sista.. jääj!! :)

Nu tänkte ja lägga mej ner och kolla klar på heroes avsittet som ja antagligen satte på i förmiddags och glömt bort helt haha. Såg att de låg pausat i vlc iaf :P så lika bra å kolla klart på de nu :P


natti natt folket !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback