Leedig !! :D

Woho äntligen helg och jag är leeedig :D
Idag är det en lugn hemma kväll hos mig och madde. . har inte gjort speciellt mycket, vi kollade lite tv åså innan men eftersom vi är två människor med överskottsenergi gick det ju självklart inte att sitta still haha. Började greja lite här hemma, har satt ihop mitt nya skrivbord så fick madde det andra. . skit nice blev det :D mycket nöjd !!
Greja även ihop hyllan så ja kunde ställa in alla dvd filmer .. oxå nice :)
Men byrån får vänta tills rummet är klart, den ligger fortfarande uta i maddes bil :)
Nu känner jag att tröttheten börjar komma lite, och det är de jag vill hehe. Ska nog faktiskt a och sätta mig och kolla på ett avsnitt av lost nu och sen försöka sova tror jag :)
Imon blir det party. . Imon eller aa idag eftersom kl e efter 12 så blir Pan gammal  ;D hela 26 år,. det är ju faktiskt närmare 30 än 20 ;) haha. Så imon ska vi upp på lite fest hos honom :) Hoppas de blir kul hihi.

Ska vara hos Farmor kl 12 och äta lite mat och lämna lite grejer hos henne. Sen hade ja även tänkt att hinna sola oxå och sen till knalle och fixa lite ärenden . . Sen kl 4 så ska jag möta upp Sabina när hon kommer med tåget så följer hon med upp till oss innan vi ska åka till P :)

Nej nu till soffan :)  God natt !

// Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback