bra slut!

Blev ett bra slut på dagen iaf.. de va väll tur :) hehe.
Satt och hade tråkigt på msn, skrev till Marie och så kom vi in på träning..  så det sluta med att vi gick och tog oss ett kvällspass på gymmet :D Va väll där runt halv 10 och hem kommen för en stund sen, så de blev ett bra pass =) Idag har Marie lärt mej att träna mina klena armar haha. Lär säkert kännas imon om jag känner min kropp väl nu när det har varit ett uppehåll av träningen så länge pga sjukdomar ! blä !
Men nu hoppas ja vi håller igång här..kul å ha någon att träna med =) Så vi ska köra imon igen, så ska hon lära mej ben åså :D hehe. Min nya privata tränare för tusan :D  Nej men de känns riktigt kul !
Nästa vecka ska vi se om vi inte kan få in lite morgonpromenader oxå när jag börjar senare på dagen.. känner inte riktigt för morgon promenad när man börjar kvart i 7.. haha.. Blir ju nästan nattpromenad ist då om man ska upp å göra de innan jobbet :P
Men men nu har ja iaf duschat och även fått i mej en ägg macka så nu känns de som att sängen ropar på mej, och jag kommer väldigt gärna.. Hoppas på att sova riktigt gött nu i natt... blir ju dock inte på många timmar.. men jag är van, brukar oftast aldrig bli över 6 timmar sömn på veckorna, är mer helgerna som jag får vila ut.. jäkla natt människa som man är.. hehe. Hittar ju alltid andra grejer och göra ist för att gå och lägga mej, som ex nu så sitter jag här och skriver när jag egentligen redan borde ligga ner hehe.   Så nu slutar jag här för denna dag :)


god natt !

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback