flyttkaos å fattig !!

Närmar sej flytt dagen mer och mer och det är toppen !! :D

Utflyttningsfesten blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, eller blev den de ?! Vi sa ju att vi ville ha mycket folk hit, o ja de fick vi, kanske bli väl mycket folk.. haha. .  fult blev de iaf . Hade nog varit en toppen kväll om ja å madde som inte var i de nyktraste laget hade vart så dumma å släppt in några jäkla zigenare. Tog inte lång tid innan de började försvinna grejer, kameror, plånböcker, mobil.. ja lite allt möjligt.. Så jävla tråkigt när de blir så. Festen sluta me 4 poliser i hallen iaf. Jäkligt tur att maddes vän ringde dom, annars hade det nog spårat ur helt och hållet .. fy tusan!!
Var ett par stycken kvar efter polisen hade gått , men kände väl inte direkt för att festa vidare, var redan lite väl onykter så tog inte lång tid innan jag gick in och la mej hos Johan i sängen.. Vakna iaf till ett helvete i söndags, Fy fan va de såg ut och lika skitigt som de såg ut lukta de.. fy fan. de kan man säga var lukten av en rejäll bakfylla!!
Men men kan ju inte säga att ja inte hade kul i lördags, för de hade jag :) Kunde fått ett bättre slut än me poliser bara hehe. Det som jag är mest sur över är att min nya plattång blev snodd. Tack så jävla mycket !!  Om ja hade sett personen som snodde den skulle ja vrida nacken av den bokstavligen talat. Min plattång är typ mitt liv, typ lika viktig som mobilen. Alltså viktig !! :)

Idag har jag varit duktig me.. Tog mitt fetta arsle till gymmet äntligen.. Va riktigt gott att träna lite idag faktiskt. även om de bara blev en timma idag så är det en bra början :) Blir nog en sväng förbi imon me !
Blev inte att jag sa upp mitt kort iaf, skulle ju börjat på badhuset men hoppar det ist och stannar kvar hos mitt älskade källan =) hehe.  Dom gav mej ett bra erbjudande, 249 kr i mån.
Nya kunder får ju köpa vip kort me alla pass till för 199 kr just nu, jag skulle egentligen inte fått göra de eftersom ja har 1 månads bidningstid kvar, men log så snällt så dom gick me på att förlänga mitt kort iaf med detta erbjudande. Så la ja även till 50 kr så får ja sola hur mycket jag vill på kortet :) Jäääj .. kanon ju.
Har betalat 299 kr för mitt kort nu , å nu kommer ja betala mindre och dessutom få sola på de me.. Skit bra!!
Slipper man köpa solkort för 300 kr oxå.. detta tjäna ja bra på ;P
Kände att ja vill ha mitt träningskort kvar me bara för de e jäkligt gött att ha ett gym som man kan gå till vilken tid punk på dygnet som helst ! :)

Nu tänkte jag sätta på en film och lägga mej... Pyjmas på och tänderna borstade. Är bara ett sista toa besök för kvällen som behövs kände ja precis.. haha.. sen är de bara att somna framför filmen ! ;D


Sorry att jag är kass på att uppdatera.. vill skriva, men antingen så glömer jag av de eller så orkar ja inte ! kasst i know ! haha. Kommer nog tyvärr bli ännu sämre nu ett tag framöver då jag flyttar och inte kommer ha internet direkt. :O !! Hur ska detta gå ?! Ja de återstår att de.. b o r i n g !!

.

Kommentarer
catte säger:

Fyfan=/ vilka va det som snodde allt det??

hmm, cpfolk...

2009-08-20 | 08:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback